Het Atria Project

Geen categorie

Het is zeker een project geworden, mijn eerste stappen in de wereld van fictie. Het idee in mijn hoofd bestond uit plaatjes. Die plaatjes vertalen naar papier zodat een ander de woorden weer kan vertalen naar plaatjes is een uitdaging. Een leuke uitdaging.

In het begin, toen het verhaal een beetje op gang kwam heb ik veel fouten gemaakt. Welke auteur doet dat niet bij zijn manuscript? Geen wonder dat er zoveel geschrapt en herschreven wordt in de auteurswereld. Het oorspronkelijke manuscript van Het Atria Project bestond uit 109.000 woorden. Daar zijn nu nog 99.000 van over.

Waren de scenes slecht geschreven? Dat niet zozeer, maar om vaart in het verhaal te krijgen heb ik wel een aantal pagina’s geschrapt. En daarna nog eens en nog eens. Iedere ronde werd het verhaal beter en kwam het meer overeen met het verhaal in mijn hoofd. Ik kon de plaatjes steeds beter vertalen naar woorden. Vooral na de redactieronde van een professional, werd het sterker. En ik leer nog steeds.

Schrijven is creëren en ik wil mijn creatie zo goed mogelijk afleveren. Vandaag heb ik mijn manuscript geüpload. Nu nog de cover finetunen en dan is het echt zo ver. Het Atria Project op de website plaatsen voor de verkoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.