Waar ik van droom.

Geen categorie

‘Waar droom je van?’ vroeg iemand mij laatst.
‘Ik droom van een huis met een torentje waar ik uren in kan gaan schrijven.’

Ieder verhaal heeft een oorsprong, het begint met een idee.

Het zijn kleine dingen die een basis vormen voor een verhaal of personage. Een blik van een persoon aan de overkant van de straat, een geur die een herinnering oproept. Of simpelweg een zin die iemand zegt.

Al jaren heb ik een boekje bij me waarin ik aantekeningen zet. Soms worden die aantekeningen meer dan alleen een paar krabbels op papier. Het wordt een verhaal, krijgt een eigen leven en de woorden vallen als een waterval op het papier. Als uiteindelijk het product van mijn fantasie klaar ligt, geredigeerd en wel, moet ik een keuze maken. Wacht ik totdat er een uitgever met mij in zee wil gaan, of neem ik het heft in eigen hand en breng het zelf uit? Ik heb gekozen voor het laatste.

Mijn droom is het om verwondering, nieuwsgierigheid of een glimlach bij mijn lezers te ontlokken. Hen mee te sleuren in de wereld die ik met mijn fantasie heb geschapen. Hen gekluisterd houden aan de woorden, benieuwd wat de volgende pagina brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.