Proefdruk: een zegen en ook weer niet…

Geen categorie

In augustus heb ik de proefdruk van Het Atria Project ontvangen. Wat een trots moment was dat.
Het voordeel van een proefdruk is, dat ik onvolkomenheden nog uit mijn werk kan halen voordat het echt gepubliceerd wordt. Het nadeel is, dat ik toch weer dingen tegenkom die net iets anders hadden gemoeten. En tussen een vakantie, een drukke agenda en twijfelen aan mijn kunde door, probeer ik te schrijven aan deel twee. Maar het publiceren van Het Atria Project loopt toch meer vertraging op als ik gehoopt had.

Maar… Als het dan dadelijk zover is, ligt er ook een mooi boek!

Nog even geduld dus…

..naar proefdruk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.