Mijn cadeau voor Kerst is..

Geen categorie

Mijn cadeau voor Kerst is…de publicatie van Het Atria Project.

Vandaag op ‘de publicatie knop’ gedrukt bij Brave new Books en dan duurt het nog een paar dagen voordat hij echt op de website van Bol.com te koop is. Ik heb ervoor gekozen om het boek alleen te verkopen via Bol.com, het E book wordt ook aangeboden via Kobo.

Er zijn drie versies: een groot boek voor 23,95 euro met zwaar papier, een A5 formaat voor 19,95 euro met normaal papier en een E-book voor 6,95 euro. Door het boek in drie verschillende versies uit te brengen geef ik mijn lezers meer keus.

Wilt u een boek met het binnenwerk van een hardcover, maar met een gewone kaft, dan kunt u voor de grote versie kiezen. Wilt u een versie die gemakkelijk mee te nemen is, maar toch een mooi letterformaat heeft? Kies dan voor het A5 model. Toch liever een digitaal boek? Dan is het E-book het meest geschikt.

Ik wens u veel leesplezier.

20151202_121818

Abby Ryan woont in Wilson, Zuid Australië. Wanneer haar vriendin Laura de Baron, Abby overtuigt een groep te ontmoeten, die net als zij herinneringen uit een vorig leven bij anderen kan zien, verandert hun bestaan ingrijpend. Ze zijn in gevaar: Het Atria Project is op zoek naar hen.

Als één van hun groepsleden door de soldaten van Het Atria Project ontvoerd wordt, beseffen ze dat ze haar alleen kunnen vinden door samen te werken. Is het toeval dat ze tegelijkertijd in Wilson zijn?

Terwijl het web van leugens, intriges en illusies zich om Abby en haar vrienden sluit, komt het antwoord waarom Het Atria Project hen zoekt, steeds dichterbij. Maar is er genoeg tijd om de aanwijzingen te ontcijferen? Zullen ze ontsnappen van Atria, een planeet ver van de aarde?

Als het aan de soldaten van Het Atria Project ligt, niet.

Een gedachte over “Mijn cadeau voor Kerst is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.