Mijlpaal: 70332 woorden.

Geen categorie

schrijfdag

Sinds Het Atria Project uit is, pak ik het nog titelloze vervolg weer op. Daar ben ik in het oude jaar alweer mee begonnen.

Ik merkte een week of wat geleden al dat ik weer in de flow van het verhaal zat. Steeds meer uren begon ik te schrijven, maar ik was ook tijd kwijt aan het promoten van Het Atria Project. Het voelde daardoor alsof er niet genoeg tijd om te schrijven over was. Ik moest actie ondernemen: hoogtijd voor een schrijf dag! Gelukkig kon ik op redelijk korte termijn een dag verlof nemen en sinds vanmorgen zit ik lekker te tikken.
Het overnemen van gemaakte aantekeningen en deze uitwerken op de laptop gaat voorspoedig. Vanmorgen om elf uur bereikte ik de 70.000 woorden grens. Een mijlpaal. Een mooi rond getal. Maar ik heb nog zoveel te vertellen! Ga ik uit van hetzelfde volume als Het Atria Project, dan heb ik nog ‘maar’ 28.000 woorden om dat te doen. Dat is bar weinig. Maar hopelijk wordt het de komende maanden duidelijk hoeveel woorden ik echt nodig heb.

De hoofdlijnen staan op papier. Maar mijn ervaring is dat er nog heel wat ‘verhaal’ bij komt, voordat de laatste letter op papier staat. Het is af, als het af is. Of ik nu de 98.500 woorden voorbij ga of niet.

Ik typ nog even verder, terwijl het zonnetje door de ramen naar binnen schijnt. Er zitten (proef)lezers te wachten op het vervolg…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.