Waar is …

Geen categorie

 

john-water

Met John Waters’ verhaal begon ik in mei van dit jaar en het telt nu al over de 61.000 woorden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik John een beetje verwaarloost heb. De vloek van Bedaron vraagt zoveel aandacht.

Maar hij hoeft niet lang meer te wachten. Vanaf januari (misschien al eerder) mag hij me de oren weer van mijn hoofd kletsen en zal ik proberen om alles op te schrijven. En stiekem heb ik al een cover gemaakt. Degene die het al gezien hebben waren dolenthousiast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.