Review van Oog op de toekomst

Nieuws

DE VLOEK VAN BEDARON: SCIENCE FICTION FANTASY VAN EIGEN BODEM

AFGELOPEN ZOMER WIST URSULA VISSER ME AANGENAAM TE VERRASSEN MET HET ATRIA PROJECT, EEN PARANORMALE THRILLER MET EEN VLEUGJE SCIENCE FICTION. DE REALISTISCHE PERSONAGES EN DE SPANNENDE INTRIGES MAAKTEN MIJ ERG NIEUWSGIERIG NAAR DE VLOEK VAN BEDARON, HET VERVOLG DAT BEGIN DECEMBER VERSCHEEN. WIST URSULA VISSER MIJ OPNIEUW TE VERRASSEN?

Let op! De Vloek van Bedaron is het vervolg op Het Atria Project. Als je het eerste boek nog niet hebt gelezen, kan onderstaande recensie spoilers bevatten.

In De Vloek van Bedaron zijn Abby en Lars gedwongen om van de ene naar de andere plaats te verhuizen: op de vlucht voor de soldaten van Het Atria Project. Maar deze soldaten zijn niet de enige die op zoek zijn naar Abby Ryan. Tijdens Het Atria Project is Abby een groot deel van haar geheugen kwijtgeraakt, maar gelukkig komen haar herinneringen beetje bij beetje terug. Ondertussen moet ze op zoek naar de man die Tealici en Veridia een vloek heeft opgelegd. Abby moet de strijd aan gaan met de gevreesde Bedaron, maar hij is niet bang om het smerig te spelen..

Lees de hele review hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.