4 januari update

Nieuws, publicaties

En zo is het alweer 4 januari. 

Dit jaar staat bol van inspiratie…

abby-ryan

Schrijvershoek on Tour.
In 2017 ga ik met een aantal schrijvers  – we noemen onszelf Schrijvershoek -op tour door Nederland en België. We komen dus eigenlijk ‘uit de hoek’. Een groot aantal boekenwinkels zijn al aangeschreven. Nu is het wachten op hun respons. Een paar kandidaten hebben ons al uitgenodigd. Wie dat zijn, maken we op een laten tijdstip bekend, wanneer het overzicht volledig is. Ons doel is om niet alleen in grote plaatsen te komen, maar ook in de wat kleinere plaatsen met een boekenwinkel.

Wil je dat we ook in jouw plaats komen? Geeft het adres van je boekenwinkel dan even door, dan nemen we contact op.

Hoe geeft je het adres door? Op onze Facebook pagina!


Korte verhalen.

Er liggen een aantal losse flodders te wachten om uit te groeien tot korte verhalen. Ik ga ze maar eens afstoffen in 2017. Misschien bundel ik ze wel of geef ze per stuk uit als digitaal verhaal. Op die manier kan ik de verhalen betaalbaar maken voor iedereen. Het laten drukken van een kortverhaal is helaas te prijzig.


John Water

De publicatiedatum voor Johns verhaal staat voorlopig op december 2017. Dat lijkt misschien nog heel ver weg, maar er moet nog een heleboel gebeuren. Een groot deel van het verhaal moet nog geschreven worden. Daarna volgen zoals gewoonlijk een proefleesronde, correctieronde en redactieronde. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte.


Biblion

Biblion is het overkoepelende orgaan van alle bibliotheken in Nederland. Als selfpublishing auteur kun je je boeken hiernaartoe sturen en als je geluk hebt, komt je boek in het bestand van de bibliotheken. Je boek kan dan besteld worden door iedere bieb in Nederland.

Vandaag heb ik Het Atria Project naar hen verzonden!

Het werkt zo:
– Ik stuur twee recensie-exemplaren van Het Atria Project met een begeleidende brief naar Biblion. Ik vraag hen daarin of zij mijn boeken willen lezen en recenseren, zodat mijn boek een vermelding krijgt op hun website. Als zij mijn boek van voldoende kwaliteit vinden en het voldoet aan de richtlijnen van biblion, dan wordt het opgenomen.
– Het duurt ongeveer twee maanden voordat ik bericht krijg.
– Kom ik door het proces, dan is mijn boek dus door iedere bieb te bestellen. Jij kunt dan bij je bieb aangeven dat je mijn boek wilt lezen.
– Het is een investering (inkoop boeken en verzendkosten), die ik als het lukt, hopelijk terugverdien.

Een selfpub-auteur is dus eigenlijk een eenmanszaak. Dat wat normaal een uitgever doet, doe ik nu allemaal zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.