No Stone Unturned

Geen categorie, Nieuws

Mijn derde Frank Morin.

De cliffhanger aan het einde van boek twee maakte dat ik direct aan boek drie begon. Ik wilde graag weten hoe het verder ging. In plaats van door te gaan waar deel twee eindigde, hield Frank Morin me nog even in spanning.

images

Kon deel drie me evenzo boeien?

Ja, dat kon het. Hoewel ik in deel drie soms het gevoel had dat er iets teveel aandacht werd geschonken aan de technieken die uitgevonden werden ( ga er niet teveel op in om spoilers te voorkomen), bleef het verhaal boeien. Connor leert steeds meer over zichzelf, maar blijft door alle geheimen nog steeds een beetje achter de feiten aanlopen. Frank introduceert nieuwe personages in dit deel. Ze passen mooi in het verhaal (Elfonel, Unclaimed) en maken duidelijk wat er allemaal op het spel staat. We verblijven in deel drie voornamelijk in de Carraig, de school voor Petralists.

Eigenlijk ontdek je samen met Connor wat de geheimen zijn die eeuwenlang verborgen zijn gebleven. Iedereen heeft een eigen agenda, iedereen wil winnen in het grootste evenement in de Carraig, waar iedereen zijn kunsten kan laten zien. Connor maakt nieuwe vrienden, maar ook vijanden. Terwijl het gevaar het hoogtepunt bereikt, vechten Verena en Shona om zijn liefde. Connors hart behoort echter maar toe aan een van hen, maar om haar leven te redden moet hij met de ander een deal sluiten. En dan gebeurt waar niemand op had gerekend… zeker Connor niet. Maar als hij zich veilig waant, weet je eigenlijk al dat dat van korte duur is.

 

Ik kijk uit naar deel 4!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.