Dinsdagavond update

korte verhalen, Nieuws

Heb je de woordenteller al gezien? Dan is het je vast opgevallen dat er wat manuscripten bij zijn gekomen! Het is natuurlijk niet voor niets stiller hier.

Een bèta-lezer heeft de eerste hoofdstukken van John Water gelezen en is heel erg fanatiek met de rode stift geweest. Heerlijk is dat als iemand zulke scherpe vragen durft te stellen en je laat weten hoe je verhaal overkomt. Het spreekt voor zich dat ik veel geschrapt en herschreven heb! En dat is nog maar het begin. Hierna volgt nog een proeflezing en een redactie.

Momenteel ligt mijn korte verhaal ‘Terra Nova’ bij een redacteur. Het is een andere redacteur dan ik voor Het Atria Project en De vloek van Bedaron had. Ik benieuwd naar onze samenwerking. Het eerste contact is veelbelovend. Terra Nova is een kort verhaal van net over de 4.000 woorden. Als de redactie klaar is, publiceer ik de cover!

Daarnaast werk ik aan twee andere korte verhalen. Hoewel The Dragon Queen neigt naar een novelle. Het is mijn eerste Engelstalige werk en het is erg leuk om te doen. Wanneer het gepubliceerd wordt weet ik nog niet. Als het zover is, dan laat ik het weten!

Naast het schrijven lees ik ook. Momenteel een manuscript van een collega (en daar mag ik lekker de rode stift hanteren) en Ransome Riggs. Er zitten bijna te weinig uren in een dag!

Fijne week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.