Maandagmiddag update

Geen categorie

Vandaag is de dag van het geluk volgens de VN.

Ik wens een ieder dan ook veel geluk!

DSCN9534

Mijn korte verhaal Terra Nova is helemaal klaar. De cover ook, zoals jullie gezien hebben. In mei verwacht ik het kortverhaal te publiceren: in e-book vorm en in gedrukte vorm. Het boekje in gedrukte vorm heeft 30 bladzijdes en is in pocketsize, vergelijkbaar met de Splinter-serie.
Ik heb een aantal offertes aangevraagd. Ik wil de kosten namelijk zo laag mogelijk houden, zodat ik het boekje voor een redelijk bedrag kan aanbieden. Helaas betekent dat, dat ik het boekje niet uit kan geven via Brave new Books, dan zou het te duur worden. Voor het e-book richt ik me op Amazon en Kobo. Zodra ik een verkoopprijs beschikbaar heb, laat ik het weten.

The Dragon Queen, mijn eerste Engelse verhaal staat op papier. Het telt 100 pagina’s (A5) en is daarmee eigenlijk een lang ‘kort verhaal’. Heerlijk die tegenstrijdigheid. Het wordt nu proefgelezen en er volgt nog een redactie natuurlijk. Updates volgen hier.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.