Zondagmiddag update

Geen categorie

De afgelopen week stond in het teken van LEES! Vorige week vrijdag officieel opgericht. LEES! is een schrijverscollectief van talentvolle auteursLees cover enkel.

LEES! komt in mei en juni bij verschillende boekenwinkels in Noord-Brabant. Hier kun je lezen waar we komen.

De auteurs van LEES! zijn: T.M. Zaan, Wilma Wuite, Jos Kremers en Ursula Visser.
Ieder van ons heeft een kort verhaal geschreven dat in een boekje wordt uitgegeven. Koop je van Tessy, Wilma, Jos of mij een boek op onze boekpresentatie, dan krijg je dit boekje gratis mee!

Het verhaal van mij is getiteld:

Transporter
Yana is een Transporter. Ze is de beste in het vak.
Haar nieuwe opdracht blijkt levensgevaarlijk; twee rivalen strijden om het kunstwerk dat ze bij zich draagt.

Het beste zijn was ooit goed genoeg, maar deze keer moet Yana alles geven om te overleven.


Terra novaMijn korte verhaal Terra Nova is bijna klaar voor de drukkerij. Het ISBN nummer is aangevraagd. De laatste checks en de details van de cover worden nu verwerkt. Het boekje zal in e-book en pocketboekje (30 bladzijden) te koop zijn.
Publicatiedatum: (voorlopig) half mei 2017. Onder de volgers van mijn Facebookpagina en mijn wordpressblog zal ik twee exemplaren verloten! De datum van de verloting dat laat ik je nog weten.

The Dragon Queen wordt nu gelezen door een proeflezer. Daarna gaat het naar een Engelse redacteur, waarschijnlijk in de UK. De cover heb ik al bijna af!

PeruBo Publishing
Graag wil ik een volgende stap delen die ik als selfpubber* gemaakt heb.
Hier wil ik graag open over zijn. Afgelopen week heb ik een eigen prefix aangevraagd bij Bureau ISBN. Ik kan dan zelf ISBN nummers aanvragen onder mijn eigen naam. Maar omdat de uitgever van een boek ook in de colofoon staat (daar staan alle gegevens van het boek in, zoals titel, ISBN, cover ontwerp), heb ik een andere naam gekozen voor mijn ‘uitgeverij’: PeruBo Publishing. Terra Nova wordt als eerste onder die naam uitgegeven!

Gisteren was het 1 april. Een spannende dag voor mij! Ik mocht een manuscript insturen naar uitgeverij Dutch Venture Publishing van Jen Minkman. Omdat DVP een kleine uitgeverij is, is het aanbieden van manuscripten beperkt tot een maand: april. DVP schrijft zelf de auteurs aan en nodigt hen uit om een manuscript aan te leveren. Het manuscript waarvan ik 10.000 woorden heb aangeboden is: Evolutie – John Water – .
Na april hoor ik of mijn manuscript in het fonds past (en of het goed genoeg is).

 

*Selfpubber? Dat zijn auteurs die zelf hun boeken uitbrengen. Dat noemt men ook wel ‘selfpubbers of indie-auteurs’. In Amerika is dat helemaal geaccepteerd, in Nederland moeten ‘we’ er nog aan wennen.

Een gedachte over “Zondagmiddag update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.