Terra Nova krijgt mooie recensie van — Oog op de Toekomst

Geen categorie

Ursula Visser kende ik al een tijdje als trouwe volger en reageerder op mijn blog. Vorig jaar las ik met veel plezier het tweeluik Het Atria Project en haar vervolg De Vloek van Bedaron. Vissers’ nieuwste science fiction kortverhaal, Terra Nova, kon ik dan ook niet aan me voorbij laten gaan.

via Terra Nova: een wonderlijke reis naar planeet aarde — Oog op de Toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.