Zaterdag was inspiratie dag!

Geen categorie

Zaterdag zat ik om tien uur met Lisa van SF blog The Futurist in de huiskamer op Arnhem centraal station. Een mooie locatie voor een interview! Haar goede vragen zorgden ervoor dat ik veranderde in een spraakwaterval, waardoor ik mijn cappuccino koud moest opdrinken. Binnenkort wordt het interview gepubliceerd op: http://www.defuturist.nl

Na het gesprek met Lisa, snel in de trein naar Velp. Met vriendin Lenny een ‘brainstorm lunch’ bij boekhandel Jansen & de Freijter. Je moet echt hun hartige taartjes eens proberen!
Wanneer je twee creatieve mensen bij elkaar zet, dan ontstaat er wat. Oude ideeën zijn nieuw leven ingeblazen en aangepast aan de tijd van nu. We zijn volop in de ontwikkelfase, later meer over dit nieuwe project!

Bekijk hier wat Lenny doet: www.facebook.com/LennyLukkassen

Ik heb besloten Het Atria Project en De vloek van Bedaron opnieuw uit te brengen, de covers liggen qua sfeer te ver uit elkaar, het moet meer een eenheid worden (het is immers een tweeluik). Bovendien wordt het een herziene uitgave. Naar verwachting worden de boeken eind 2017 gepubliceerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.