Hallo 2018!

Geen categorie

Zo sta je met je glas champagne te proosten op het nieuwe jaar en zo is de eerste week alweer een feit. Tijd voor een update.

Terugblik op 2017
Vorig jaar zijn er vijf publicaties van mij op de markt gekomen. Twee korte verhalen: Terra Nova en Transporter en drie boeken: het Abby Ryan tweeluik (herziene versie) en het eerste deel van The Dragon Queen serie: Blood Curse.

alle boeken

Terra Nova is geschreven vanuit het oogpunt dat het maximaal 4000 woorden mocht bevatten. Oorspronkelijk bedoeld voor de Lees!-verzamelbundel, maar het verhaal begon een eigen leven te leiden. Dat was eigenlijk al zo vanaf het begin. Ik zocht een foto voor de cover van een ander boek. Plots viel mijn oog op “PT1” en ik had direct een naam en een verhaal. Ik ben zo trots dat Terra Nova nu op de longlist staat van de Indie Awards!

Het Abby Ryan tweeluik is voor het eerst uitgegeven in 2015 (deel 1) en 2016 (deel 2). Ook al waren de recensies goed (gemiddeld 3*), toch vond ik dat de boeken nog wat beter konden. Daarom hebben beide een stevige redactie ondergaan en een nieuwe cover gekregen (gemaakt door Jen Minkman). Helemaal klaar voor 2018!

Begin 2017 kwam Mara in mijn hoofd. Ze is een jonge vrouw die door haar acties in het verleden, op grote problemen in het heden stuit. Zo is The Dragon Queen series ontstaan, zomaar op een vrijdagmorgen. Vanaf het begin wist ik dat ik drie korte novelles wilde schrijven, want fantasy hoeft niet per definitie 500 pagina’s lang te zijn.
Weet je dat Blood Curse momenteel in het Nederlands wordt vertaald? Ik hoop dat het boek in 2018 al uitgegeven kan worden.

Boektour 2017
Samen met mijn collega’s van Lees! ben ik in Veghel, Oss, Helmond en Meppel geweest. Wat was het leuk om lezers te ontmoeten! Zo leuk dat ik het in 2018 weer ga doen.

Verwachtingen voor 2018
Na lang wachten komt in april 2018 Evolutie uit! Ja, John Water is op de proef gesteld. Hij is dan ook niet zomaar iemand. John is een geval apart. Hoe apart dat kun je in april lezen! De waanzinnige cover is wederom gemaakt door Jen Minkman (zij maakte ook de covers voor The Dragon Queen en het Abby Ryan tweeluik).

De flaptekst van Evolutie:

John Water is arrogant, kil en berekenend. Achter zijn gevoelloze masker verbergt hij eigenschappen die niet van deze planeet zijn. Wanneer iemand hem vertelt dat hij het resultaat is van een experiment tussen twee werelden, begint zijn altijd aanwezige zekerheid voor het eerst af te brokkelen. Hij vermoedt dat deze onthulling slechts een deel van de waarheid is.

Vastberaden volgt John het spoor dat leidt naar zijn oorsprong. Maar is hij wel in staat om zichzelf te accepteren?

Cover eboek Evolutie

Evolutie telt 300 pagina’s (paperback).

Nog meer!
Ook komt Transporter (Engels) uit in 2018 en hopelijk deel twee van The Dragon Queen serie: Blood Rivals.

Daarnaast hoop ik dat ik het eerste deel van De Drakenkoningin: Vervloekt Bloed, in het Nederlands kan uitgeven dit jaar.

Boekentour
In 2018 trek ik wederom door het land om mijn lezers te ontmoeten. Voorlopig staan Meppel en Helmond op de planning. Zodra ik exacte data heb, dan laat ik het weten.

Kom jij dan ook?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.