Schrijver in de spotlight: Simone Lucchesi

Geen categorie

Simone Lucchesi kun je kennen van het boek “Short Stories of a single girl”.

Hoewel de titel doet vermoeden dat het een Engelstalig boek is, is het gewoon in het Nederlands geschreven.

Het boek:

Als newly, single vrouw verruilt Sara haar veilige dorp in Zuid-Limburg voor de stad Eindhoven. Daar moet ze haar weg zien te vinden in daten in de eenentwintigste eeuw. Een eeuw waarin het vinden van “De Ware” net zo snel en makkelijk moet gaan als online shoppen en de onschuldige romantiek van Jane Austen samen met de discman in de vergetelheid is geraakt. In een tijdperk gevuld met tinder, speeddaten en wanhoop was het vinden van de ware nog nooit zo moeilijk geweest…

Short-Stories-of-a-Single-Girl-FB

Ik heb het boek met veel plezier gelezen en zat met regelmaat hardop te lachen bij de hilarische gebeurtenissen. Simone schrijft met een eigen stijl in een genre dat geliefd is bij een groot publiek: feelgood.

Deze zomer komt er een kort verhaal van haar uit in een verzamelbundel dat ze met andere auteurs zelf uitgeeft.

Maar als je denkt dat Simone alleen schrijft, dan heb je het mis. Deze wervelwind van energie heeft een Indie-platform opgezet met ebooks en sinds 1 mei zijn er ook paperbacks te koop die door Indieauteurs zijn geschreven.

Uitgeven bij The Black Sheep Indie, wat is het verschil?

Simone en haar team zijn betrokken bij iedere auteur in de Black Sheep Indie ‘stal’. Wil je gebruik maken van een redacteur? Dan hebben ze die voor je. Daarnaast ondersteunen ze  je bij de marketing en verkoop van je boek.

f13d3994-4dc3-47ab-a46b-9905eab8cb33Dit staat er op de website:
Boeken waarin je uren kunt verdwijnen, bij voorkeur op de bank, met een kop hete thee en koekjes binnen handbereik. Dat is waar de indie-auteurs bij The Black Sheep Indie om bekend staan. We zijn er voor de Boekenwurmen, de Fantasy lovers, de Fiction Freaks, de Thrill(er)-seekers, de Woordenverslinders, de Proza Poëten en iedereen die gewoonweg van lezen houdt. The Black Sheep Indie biedt lezers biologische e-boeken aan; e-boeken uitgegeven in eigen beheer. Puur, rauw, zonder commerciële toevoegingen en precies zoals de auteur ze bedoeld heeft. En zeg nou zelf, dat smaakt toch veel beter?

Ben je benieuwd geworden naar het boek van Simone en haar website? Klik hier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.