Zondagmiddag update

Geen categorie

Goedemiddag, geniet je ook zo van de zon?

Deze week heb ik de boekomslag en de flaptekst van Blood Rivals bekend gemaakt. Voor het geval je het gemist hebt; ze staan onderaan dit bericht. Mocht je deel een nog niet hebben gelezen, dan kun je spoilers nog omzeilen.

De briefkaarten van Blood Rivals ontvang ik komende week. Ik vind het leuk om iets extra’s weg te geven voor mijn lezers als zij direct bij mij bestellen. Ik signeer mijn boeken (indien gewenst) en stuur goodies mee.
Wat kosten de delen?
Blood Curse € 13,95*
Blood Rivals € 14,95*
*Prijs per 2018. Op 1 januari 2019 gaat de BTW op boeken van 6% naar 9%, hierdoor worden boeken helaas duurder. 

Oorspronkelijk was het de bedoeling om de vertaling van de drie delen ook in drie novelles uit te brengen, maar eerder dit jaar heb ik aan mijn lezers gevraagd wat hun voorkeur is: drie delen, of een dikker boek. Unaniem hebben mijn lezers voor het laatste gekozen. Dat ze daarop iets langer moeten wachten, nemen ze voor lief. Ik ben dol op mijn fans en daarom luister ik graag naar ze.

Momenteel is Blood Curse al vertaald door Ninja Paap-Luijten. Ninja is zelf ook auteur (high fantasy) en is bijna afgestudeerd als vertaler Eng-NL. Ik vond het best spannend om Blood Curse in het Nederlands te lezen, daarom ben ik zo blij met Ninja’s werk.

Ik dank je voor het lezen van mijn update en wens je een hele fijne zondag!
Groeten,

Ursula

PS: je kunt Blood Rivals al op ‘te lezen’ zetten op Goodreads!

 

 

Wil je een boek (voor) bestellen? Vul dan onderstaand formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

aanpassing voorkant urs1

Extra waarschuwing: Heb je Blood Curse nog niet gelezen, pas dan op voor spoilers!

 

Blood Rivals

Just days after Mara won the Dragonder, she is forced to relocate to the Dusty Mountains as Damos’ future wife.

Still coming to terms with her new self, she takes on a mission which might be more than she can handle. Determined to succeed, Mara ignores valuable advice. She should have taken notice of the wise words given to her.

Nothing feeds her enemies’ hatred more than the prosperities of a Blood Rival.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.