Blik op 2019

Geen categorie

Ik weet het, 2018 duurt nog een paar weken, maar toch kijk ik even terug en geef ik jullie al een blik op 2019.

Met de publicatie van twee boeken, Evolutie in april en Blood Rivals eind december, is 2018 een mooi schrijfjaar. Daarnaast ben ik met mijn Lees!-collega’s door het land getrokken om onze boeken te promoten. Maar de laatste maanden van dit jaar waren  zwaar voor mij. Mijn slechte gezondheid zorgde ervoor dat ik geen energie had om te schrijven.aanpassing voorkant urs1 Gelukkig gaat het langzaam weer beter met me en ik hoop vanaf januari het schrijven weer te kunnen oppakken.

Ik ben een typische planner, dus plan ik alles ruim van te voren in en zorg ervoor dat een release soms al maanden voor de publicatie “klaar” is. Dat moet ook wel, want er zijn altijd wel dingen die -last-minute – gewijzigd worden. De publicatie van Blood Rivals is daarom gewoon op 30 december 2018.

Voor volgend jaar zijn er echter wel wat verschuivingen. Deel 3 van The Dragon Queen series: Blood Magic, zal gewoon volgens plan gepubliceerd worden in 2019. Daarnaast hoop ik ook Origins te publiceren. Het verhaal is in een ver gevorderd stadium, wordt momenteel proefgelezen en gaat daarna naar de editor. Maar andere korte verhalen en boeken ben ik genoodzaakt een jaar vooruit te schuiven, om de balans in mijn lijf te bewaren. Waarschijnlijk zal ik ook minder in het land te vinden zijn om mijn boeken te promoten. Niets is zo lastig als keuzes maken!

In 2019 zal ik voor Get Inspired by Books met regelmaat een gastblog schrijven, in principe iedere 8 weken. Houd mijn Facebook en website in de gaten.

Al met al denk ik, dat 2019 toch een heel mooi jaar gaat worden!

Hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

Warme groet,

Ursula Visser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.