Het begin van een nieuw verhaal.

Geen categorie

Zinnen, personages en verhaallijnen dwarrelen door mijn gedachten. En het zijn er veel. Te veel om allemaal in een keer te behappen. Als een project af is, ‘kijk’ ik in mijn grote voorraad en pak er wat uit.

  • Een personage dat de hoofdrol in een boek kan dragen.
  • Een verhaal waar groei en een mooie spanningsboog in zit.

Het verhaal krijgt vorm, ik ontdek een rode lijn en pak een pen en papier en schrijf de basis op. Een nieuw verhaal is begonnen.

Terwijl de eerste zinnen van een nieuw avontuur op papier werden geschreven, kwam ik een aantal coverontwerpen tegen die perfect bij de serie passen! Ze zijn ontworpen door CReya-tive Book Cover design (er rust copyright op de plaatjes).

In het coverplaatje hiernaast zie je Melanie Bryce. Ze is het hoofdpersonage uit mijn nieuwe verhaal (high fantasy). Het is de bedoeling dat het een aantal novelles worden. Ik hoop ze allemaal in 2021-2022 te kunnen publiceren (Nederlands en Engels).

De vertellingen van Nagaura

fullwrapn[6484]Creyative

Deel 1: Vuur & Beenderen

Waar gaat het verhaal over?

Als Melanie Bryce onverwacht een cryptisch bericht van haar vader ontvangt, negeert ze het om verschillende redenen. Maar wanneer politieagent Steve Rivers nog geen uur later belt, gaat er een rilling over haar rug. Er is brand geweest bij het ouderlijk huis.

Met tegenzin reist ze naar het dorp waar de breuk met haar vader zijn oorsprong had. Eenmaal aangekomen, wacht haar een onaangename verrassing. Wat vindt ze in de smeulende resten van haar vaders landhuis? Waar is hij? En wat is de groene gloed die
’s avonds in de bosrand verschijnt?

Deel 2: Veren & Rozen

Niets is wat het lijkt in Mullwell, Schotland, het geboortedorp van Melanie Bryce.

EyeoftheEagle-artwork

design by Creative

Nu de inwoners hun ware gezicht hebben laten zien, voelt Melanie zich meer dan ooit alleen. De dorpelingen willen maar al te graag alle verantwoordelijkheden op haar bordje leggen nu ze terug is.

Melanie heeft echter een doel; haar familie herenigen, maar daar heeft ze de personen voor nodig die niet altijd  het beste met haar voorhebben.

Dan verschijnt er uit het niets een mysterieuze man. Hij zegt haar te kunnen helpen, maar is ze bereid om de prijs die hij ervoor vraagt te betalen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.