Gezien worden

Geen categorie

Een van de dingen waar ik als schrijver tegenaan loop is gezien worden, want wie je boeken niet ziet, kan zich er ook niet door laten verleiden.

Gelukkig heb ik inmiddels een behoorlijk netwerk van bloggers en recensenten die over mijn boeken praten. Stuk voor stuk zijn het enthousiaste lezers en zij geven een eerlijke mening.

Ik lees hier en daar wel eens, dat men denkt dat een recensent niet objectief kan zijn als hij/zij een gratis boek ontvangen heeft, hier heb ik in ieder geval geen ervaring mee. Ik heb tot nu toe tussen de 1,5 tot 5 sterren ontvangen.
Kijk bijvoorbeeld eens bij San leest (Drakenhart), Ik hou van horror fantasy en spanning van Tazzy (Terra Nova), Mustread or not (Hades), The Magic of Worlds (The Origins of Yana Paisley) of een van de eerste recensies van Het Atria Project uit 2015 bij Oog op de Toekomst. Dit is slechts een greep uit mijn netwerk.

Aangezien er ook Engelstalige boeken van mij zijn uitgekomen, vis ik ook in het buitenland in de grote vijver van lezers. Een uitdaging. Des te leuker is het dan om spontaan mijn boeken tegen te komen op buitenlandse blogs. Zo kreeg ik laatst een tag van YASSF en zag ik dat ze Dragon Bond tussen de new releases hadden gezet. Hoe cool is dat?! Check hier.

In april 2020 ben ik geïnterviewd door Laura Mae, auteur en blogger uit Amerika. Het interview kun je hier nalezen.

Natuurlijk zijn er ook in Nederland de nodige interviews te vinden van me. Bijvoorbeeld van de BookDragonsNook (over het feit dat Nanouk Kira en ik dezelfde titel voor ons boek hebben) of een keer alleen over schrijven mocht praten met hen. Het interview met Boekstamel in 2020, of met Anderwereld in 2021.

Zo zijn er nog meer momenten waarop ik en mijn boeken in de spotlight staan. FANTASIZE heeft bijvoorbeeld een hoofdstukje uit HADES geplaatst en staat er een boekbespreking van Evolutie in FANTASTISCHE VERTELLINGEN (nummer 49).

Al deze dingen maken het dat mijn boeken gezien worden. Ben jij wel eens boeken van mij in je bieb tegengekomen? Abby Ryan, Evolutie, en Drakenhart kun je er vinden.

Waar heb jij een van mijn boeken gezien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.