Reviews Het Atria Project

 

Nadat een boek geschreven en uitgebracht is, hoop je natuurlijk dat het ook verkoopt. Het is erg spannend als mensen hun review achterlaten nadat ze het gelezen hebben. Wat vinden ze ervan?

Op deze pagina treft u reviews aan.

4 sterren (Hebban: 1e druk, Goodreads): april 2016.

Een verhaal, zo enthousiast geschreven door Ursula Visser, dat je onvoorwaardelijk mee gesleurd wordt in de avonturen van Abby en haar vrienden. Of waren het haar vijanden?

Een mysterieus verhaal, gevuld met spooky momenten maar waar ook veel aktie in verwerkt is en tijd genomen is voor de nodige romantiekn maakt een rondreis tussen heden, verleden en toekomst. Je verlangt constant verder te lezen omdat het verhaal je niet loslaat.
Een mix van fantasy en science fiction maar dat zelfs door young adults zal gesmaakt worden, heeft me geen enkel moment verveeld. Constant word je op het verkeerde been gezet wie te vertrouwen is in het verhaal, en wie niet.

Door: Ingrid.

2 sterren (Goodreads): juli 2016

Ik begrijp best dat er heel wat mensen dit boek geweldig vinden maar dit was het voor mij toch echt niet. Ik kon mij jammer genoeg niet vinden in de schrijfstijl en op het einde werd er zodanig veel informatie prijsgegeven dat ik helemaal niet meer mee was. Ik zie echt het potentieel in dit verhaal maar het was het voor mij jammer genoeg niet.

Ursula, ik wil je bedanken voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een recensie! Voor jou klinkt dit misschien als een negatieve recensie maar laat dit je niet ontmoedigen om door te schrijven aan deel 2 van dit verhaal:-) ! Veel succes!

Door Celine: Lees haar uitgebreide recensie hier.

4 sterren. Marcia van Oog op de Toekomst. 21 augustus 2016.

Wat Het Atria Project onderscheidt van de vele andere boeken die ik de afgelopen tijd las, is het feit dat we hier te maken hebben met volwassen personages. Ik vond het heel verfrissend en fijn om eens niet met tienerproblematiek geconfronteerd te worden. Wel vraag ik me af waarom het verhaal zich afspeelt in Australië. De omgeving wordt goed geschetst, maar ik zou het stiekem juist heel leuk gevonden hebben om zo’n stoer fantasy/science fiction verhaal te lezen dat zich afspeelt in Nederland.

Eigenlijk is de wereld waarin Het Atria project zich afspeelt heel realistisch, met uitzondering van de gave waarover Abby beschikt. In de eerste hoofdstukken is er enorm veel aandacht voor het alledaagse; denk aan details als je bord afspoelen voor je hem in de vaatwasser zet en het katje van de buurman dat steeds aan komt lopen. Vanaf het moment dat Abby in contact komt met haar lotgenoten – wat voor mij persoonlijk trouwens een term is die de lading niet helemaal dekt – krijgt het boek meer vaart; ik kon niet stoppen met lezen en was ontzettend benieuwd naar hoe het verhaal verder zou gaan.

Door Marcia. Lees haar volledige recensie hier.

5 Sterren: Bol.com: december 2015 (eerste druk)

Mooi verhaal met spanning, complotten en romantiek. Je kunt je goed inleven in het verhaal en de personen waardoor ik het bijna in een adem heb uitgelezen. Een aanrader.

Door: JaneDoe65

5 Sterren: Bol.com (miner spoiler): april 2016.

Vrijdags begonnen aan je boek en de zondag erna las ik al het dankwoord.

Wat een verhaal… Het heeft mij, net als Abby, ook soms op een verkeerd spoor gebracht.
Ik vond het een geweldig mooi verhaal.
Je hebt het echt spannend weten te houden, door mij af en toe op het verkeerde spoor te brengen met je wendingen in het verhaal. Ik ging zelfs twijfelen of Lars inderdaad wel echt bestond.

Kom maar op met het vervolg!!! TOP GESCHREVEN

Door: Odette

 

Facebook:

5 juni 2016.

Het boek is goed leesbaar en toegankelijk. Je bent een goede schrijfster, dit is voor mij een groot pluspunt. Ik wacht met smart op het vervolg.

Door : Joyce Steenbreker.

5 juni 2016:

Wow wat een mooi boek! Ik wil het vervolg graag lezen.

Door: Gonny Maalderink.

7 juni:

Ik heb het boek gelezen! Mooi geschreven, spannend, vol emotie, gewoon een goed boek!

Door: Thea Westerhof.

8 Juni:

Ursula wauw ik heb het boek uit dank je wel het was echt mooi en spannend.Ik ben echt benieuwd na het vervolg hou je mij op de hoogte wanneer die komt.

Door Ria Tangelder-Hesseling

Andere kanalen:

7 juli:

Jeetje, je verhaal leest als een speer! Maar soms wilde ik Abby wel onder de kont schoppen. Kan ik nu het vervolg al bestellen?

Door Henk-Jan L.

28 juli:

Ik ben begonnen in je boek. Wat een mooi verhaal zeg. Ik lees snel verder…

Door: Hannelore F.

07 augustus:

Het leest als een script. Het zou zomaar een film kunnen worden. Je moet er wel ‘bij’ blijven aan het eind. Veel informatie en dingen die gebeuren.

Door: Rob v H.