Verwacht Nederlands

        2020

Paperback ISBN: 9789492702258
Pagina’s: 416
E-boek: ISBN

Als kind stal Mara twee prachtige eieren uit een nest op verboden land en bezegelde daarmee haar lot. Wanneer ze jaren later op de gevangengehouden draken stuit, raakt ze besmet met de drakenbloedvloek. Ze wordt verbannen en moet noodgedwongen naar de gevaarlijke Zwarte Landen vertrekken.

Vastbesloten om te overleven gaat ze het gevecht aan met haar vijanden – en met zichzelf. Heeft Mara de kracht om haar drakenhart te omarmen, of zal alles en iedereen om haar heen vermorzeld worden?

Drakenhart is een meeslepend verhaal over vriendschap, kracht en doorzettingsvermogen, dat je gegarandeerd op het puntje van je stoel laat zitten.

 

2021

De vertellingen van Nagaura

 

Deel 1: Vuur & Beenderen

Waar gaat het verhaal over?Book1mockup03

Als Melanie Bryce onverwacht een cryptisch bericht van haar vader ontvangt, negeert ze het om verschillende redenen. Maar wanneer politieagent Steve Rivers nog geen uur later belt, gaat er een rilling over haar rug. Er is brand geweest bij het ouderlijk huis.Met tegenzin reist ze naar het dorp waar de breuk met haar vader zijn oorsprong had. Eenmaal aangekomen, wacht haar een onaangename verrassing. Wat vindt ze in de smeulende resten van haar vaders landhuis? Waar is hij? En wat is de groene gloed die’s avonds in de bosrand verschijnt?

Deel 2: Veren & Rozen

Book2-mockup03

Niets is wat het lijkt in Mullwell, Schotland, het geboortedorp van Melanie Bryce.

Nu de inwoners hun ware gezicht hebben laten zien, voelt Melanie zich meer dan ooit alleen. De dorpelingen willen maar al te graag alle verantwoordelijkheden op haar bordje leggen nu ze terug is.

Melanie heeft echter een doel; haar familie herenigen, maar daar heeft ze de personen voor nodig die niet altijd  het beste met haar voorhebben.

Dan verschijnt er uit het niets een mysterieuze man. Hij zegt haar te kunnen helpen, maar is ze bereid om de prijs die hij ervoor vraagt te betalen?

Deel 3: Woud & Klauwen